Paketförslag 

Företag

Pris: 655-2595 SEK/person
(exkl moms)
Samla din grupp och ta er ut till Äventyrsbyn mitt i Småland där vi ordnar med Boende, konferenslokal samt aktiviteter anpassade till era behov. Allt från boende och konferens utomhus i vår Jättekåta till konferenslokal och mat i Ramkvilla Wärdshus samt boende på Ramkvilla Hotell med aktiviteter utomhus i vår Äventyrsby. Välkommen med en förfrågan på info@ramoa.se
 

Skolor

Pris: 465-1195 kr/person
Vi erbjuder en samlande miljö för din klass när ni vill uppleva glädje och samvaro i naturlig miljö. En skolresa i Äventyrsbyn innehåller /skolorofta ankomst med inpackning i vår jättekåta, samling i Timmertaket för instruktioner och ett dygn eller två fyllda med aktiviteter som ni kommer att minnas länge. För er vuxna som följer med kan vi erbjuda eget boende i våra Torparstugor, det är inte alltid ni kommer att erbjudas plats i Kåtan av barnen. En förälder per 10 barn går med utan kostnad.
Läs mer>>
 
 

Svensexa/möhippa

Pris: 620 -1595 kr/person
Ett flertal olika kombinationer av aktiviteter, mat och boende för att tillsammans med vänner fira din väns kommande bröllop. Den vanligaste kombinationen består av 1-2 aktiviteter, övernattning i vår Jättekåta, stora vildmarksspa, grillmiddag och frukost. Det finns även möjlighet att bara komma ut och utmana vännerna i en femkamp eller liknande.
Läs mer>>