Sommarjobb i Äventyrsbyn

Vill du vara en del av Äventyr och Samvaro i genuin Småländsk idyll?


Vi skall sätta samman vår bemanning till sommarmånaderna maj-september. Under sommarlovet har vi vårt Café Mangelboden öppet varje dag. I maj och september är det öppet helger. 
Verksamheten i Äventyrsbyn pågår året runt med bokade grupper.

Den personal vi nu söker kommer framförallt att jobba med besökare som kommer till vår äventyrsby för att fika, hyra båtar, kajaker och cyklar samt spela fotbollsgolf. Vi har besökare från flera nationer varför vi uppskattar om du behärskar Engelska samt gärna Tyska i samtal.

Arbetet innehåller;

  • Bemanna Café Mangelboden och servera fika samt enklare maträtter.
  • Instruera besökare om tillgängliga aktiviteter (svenska engelska krav)
  • Hantera Kassaapparat (åldersgräns 16 år, kan eventuellt fungera med yngre vid närvaro av annan personal)
  • Säkerställa att båtar, kajaker, cyklar mm som hyrs ut är iordningsställda
Vid större bokade grupper finns även möjlighet att medverka vid genomförandet av dessa event för rätt person. Alla kommer att genomgå en utbildning i Livsmedelshygien samt en halvdag med utbildning i vårt arbete och hur vi presenterar Ramoa för besökaren. De första arbetspassen kommer du att få jobba parallellt med erfaren personal.

Bli en del av Småland - Sverige på riktigt

Om du är vill medverka till genuin Småländsk idyll så är du välkommen att skriva några rader om dig och skicka till info@ramoa.se. Har du frågor så är du välkommen att kontakta Jan Evanson på mail ovan eller tfn 070-57 58 220

Senast Fredagen den 28 februari vill vi ha ditt brev.

Välkommen som värd åt våra besökare