Bättre gästupplevelser!


Ramoa har under 2012 och 2013 reviderats i det nationella kvalitetssäkringssystemet Swedish Welcome. Detta gör vi för att bli bättre och för att säkerställa att den upplevelse som du som besökare får blir lika bra eller förhoppningsvis bättre än vad du förväntar sig.

Vi gör det vi gör för att vi trivs med det och tycker att det är roligt. Det som ger oss mest glädje är när våra besökare uppskattar sin upplevelse. Som besökare vid en upplevelse, anläggning, företag så är det svårt att veta vad man kommer att få om man inte har varit där tidigare. Vårt deltagande i Swedish Welcome skall förutom att det vässar oss och hjälper oss att utvecklas, underlätta för dig som besökare att få ett grepp om vad du kommer att uppleva. 

På Swedish welcomes hemsida kan man bland annat läsa följande;
Swedish Welcome arbetar för bättre gästupplevelser och hållbar utveckling. Vi gör det lättare för dig som gäst att välja boende och upplevelser som gör dig nöjd och som visar omtanke om människor och natur. Vi är en växande skara turistverksamheter som tillsammans vill få svensk turism att blomstra. Till vår hjälp har vi professionella rådgivare som kommer på regelbundna besök för att hjälpa var och en att utvecklas och nå dit vi önskar: en bättre upplevelse för både dagens och morgondagens gäst. Välkommen med på resan!

Vi hoppas att du skall kunna få vägledning av vårt medlemskap och vår märkning och vi jobbar vidare med ambitionen att alltid erbjuda dig som besökare en upplevelse som skall dröja sig kvar i ditt minne med ett leende på läpparna. Har du tips på vad vi kan förbättra så tar vi tacksamt emot förslag och idéer. Det är för dig som vi finns till.

Välkommen att uppleva Äventyr och samvaro i genuin småländsk idyll!